Waarom Google Ads uitbesteden?

Overzicht van interessante marketingsites

Waarom Google Ads uitbesteden?

De term “Google Ads” verwijst niet naar één specifiek type advertentie. Google Ads is een online reclameplatform van Google waar mensen kunnen betalen om hun diensten, producten, video-content en meer te vertonen aan website bezoekers.

Google Ads biedt zoekadvertenties met tekst, maar ook displayadvertenties met beeld materiaal / banners en ook YouTube-videoadvertenties. Het is zo succesvol dat andere platformen deze vorm van adverteren ook geïntroduceerd door advertenties toe te staan, zoals Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Snapchat.

Google Ads Voordelen:
– Gebruik de gratis Google Ads Keyword Planner om je te helpen de longtail keywords op te zoeken waar jouw doelgroep naar zoekt. Gebruik hierbij de termen om jouw Google Ads campagnes te creëren.
– Maak overtuigende advertenties die de berichten en producten/diensten leveren waar jouw potentiele klant naar op zoek is.
– Stel een dagelijks budget in om ervoor te zorgen dat je jouw toegewezen budget niet overschrijdt.
– Bereik jouw klanten op welk apparaat ze ook zoeken – bijvoorbeeld op desktop, mobiel of tablet.
– Meet de impact van jouw google campagnes en ontdek hoeveel mensen jouw advertenties zien, het percentage potentiele klanten dat op jouw advertenties klikt en de hoeveelheid verkopen die je als direct gevolg hebt gemaakt.
– Je kunt ook jouw advertenties op elk gewenst moment testen en tweaken/beter maken en jouw advertenties naar eigen inzicht pauzeren en opnieuw starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *