Dingen die je elke keer moet doen als je een auto huurt

Overzicht van interessante marketingsites

Dingen die je elke keer moet doen als je een auto huurt

Overweeg eens om deze feestdagen een goede, ouderwetse autoreis te maken met een auto van Bert Jonk Autoverhuur . Dit kan een veiliger alternatief zijn dan het nemen van een vliegtuig, of je nu hoopt geliefden te zien of wat sociale afstand zoekt op de open weg.

Veel mensen zullen misschien hun eigen auto inpakken voor zo’n avontuur. Maar als je wilt besparen op de kilometerstand, of gewoon een voertuig wilt beveiligen dat groter of beter is dan je eigen auto, kun je overwegen er een te huren. Hier zijn 10 dingen om te doen wanneer je een auto huurt om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt, bonuspunten of geld terug verdient waar mogelijk, en beschermd bent als er iets misgaat.

Of u nu vliegt of niet, luchthavens hebben vaak de beste selectie van verhuurlocaties in een stad. Maar dat betekent niet dat u uw voertuig bij een van hen moet ophalen of afleveren. Dat komt omdat veel autoverhuurbedrijven extra kosten rekenen op locaties bij luchthavens. Bijvoorbeeld, Avis rekent een extra “klantfaciliteitstoeslag” van $4 per dag voor verhuur vanaf Charlotte Douglas International Airport. Haal uw auto bij een ander Avis-kantoor in de omgeving en u kunt de vervelende toeslag vermijden.

Evenzo krijgt u een boete als u uw auto inlevert op een andere locatie dan waar u deze heeft opgehaald. In een schrikbarend duur voorbeeld, waarbij een auto wordt opgehaald bij een Hertz-agentschap in Seattle en afgezet bij een ander, kan dit bijna $60 aan uw rekening toevoegen. Dus als het mogelijk is, begin en eindig uw huur op dezelfde locatie, of begroot meer als u van plan bent een enkele reis te maken.

Prijsvergelijking

Voordat u zich op een bepaalde optie vastlegt, zorg ervoor dat u rondgekeken hebt. Uw eerste stop moet websites zijn zoals Kayak en Priceline, die prijzen kunnen verzamelen van verschillende bedrijven. U moet ook Autoslash controleren, wat een fenomenale bron is die offertes vindt voor autoverhuur, uw boekingen volgt om te zien of u nog goedkopere tarieven kunt krijgen en eventuele coupons die u mogelijk heeft, toepast. Zodra u selecties vindt die passen bij uw budget en timing, ga dan rechtstreeks naar de website van het autoverhuurbedrijf om te zien of het de prijs die u gevonden heeft, matcht. Maar voordat u daadwerkelijk op de “Huren”-knop drukt…

Controleer de details

CategorieĆ«n auto’s kunnen verwarrend zijn. Er zijn Economy, Compact, Intermediate, Standard, Full-Size, Premium, Luxury, Small SUV, Large SUV, Extra Capacity SUV, verschillende soorten busjes, en meer. Om de juiste auto voor uw behoeften te kiezen, let op specifieke kenmerken: hoeveel passagiers en tassen het comfortabel kan vervoeren, functies zoals elektrische ramen en het entertainmentsysteem, en, het belangrijkste, of het een automaat of handgeschakelde transmissie is.

Het niet doen van uw due diligence kan resulteren in een auto die u niet kunt besturen of die niet alle passagiers en bagage kan bevatten. Gelukkig is deze informatie inbegrepen bij autoadvertenties, dus neem de tijd om deze te bekijken en u zou helemaal klaar moeten zijn.

Scoor bonussen en kortingen via partnerschappen

Autoverhuurbedrijven werken samen met allerlei andere bedrijven, waaronder luchtvaartmaatschappijen, hotelketens en creditcarduitgevers om leden van hun loyaliteitsprogramma’s bonussen en andere deals te laten genieten. Als u lid bent van AAA, kunt u ook kortingen van 10 procent bij Thrifty en 8 procent bij Dollar krijgen. Costco biedt ook kortingen aan leden. In sommige gevallen stelt het lidmaatschap van AAA (of andere organisaties zoals AARP of USAA) u ook in staat om een tweede bestuurder gratis te registreren in plaats van $10 tot $15 per dag extra te betalen om dit te doen.

Denk ook aan waar u vliegmijlen of hotelpunten heeft, en kijk vervolgens welke autoverhuurbedrijven zij mee samenwerken. Bijvoorbeeld, de auto-partners van American Airlines zijn onder andere Avis, Budget, Payless, Alamo, National, Dollar, Hertz, en Thrifty. De voordelen variƫren per partner, maar u kunt kortingen verwachten tot 35 procent op sommige verhuur en de mogelijkheid om van 50 bonus American AAdvantage mijlen per dag tot 500 per verhuur te verdienen.

Geef gas op creditcardcategorie bonussen

Over bonuspunten of mijlen gesproken, als u een creditcard heeft die extra beloningen verzamelt op algemene reisaankopen of autoverhuur, zorg er dan voor dat u deze gebruikt om uw huur te betalen en uw verdiensten te maximaliseren.

Bron: bertjonk-autoverhuur.nl